Гігієна зубів. Стоматологія Суми

Професійне чищення зубів у Дніпрі [Ціна на послугу] - Дентал Євро

Хороша гігієна зубів є основою здоров’я зубів – без неї ваші ясна не можуть підтримувати зуби, що зрештою може призвести до втрати зубів у випадках серйозної занедбаності.

Регулярні відвідування гігієни зубів гарантують, що будь-які проблеми з яснами (багато з яких можуть протікати безсимптомно) будуть вирішені на ранній стадії та уникнуть необхідності комплексного втручання.

Чого очікувати від прийому у гігієніста

Паралельно з стоматологом слід відвідувати гігієнічні прийоми – на жаль, багато людей у ​​Великобританії замінюють одне іншим; третина дорослих ніколи не відвідували гігієніста. Пропуск гігієнічних заходів означає, що на ваших зубах накопичується зубний наліт і зубний камінь, що спричиняє появу захворювання ясен, і, якщо залишатися надто довго, для лікування ясен може знадобитися дороге та тривале лікування, а в найгіршому випадку, видалення зуба – це єдиний спосіб, який можна зробити.

Під час ваших гігієнічних прийомів ми перевіримо ваші ясна та те, як ваші зуби вписуються в зубні лунки, щоб переконатися, що ясна є здоровим домом для ваших зубів. Ваш гігієніст ретельно очистить і відполірує ваші зуби, щоб видалити шкідливі бактерії, що вкривають ваші зуби вздовж лінії ясен – у дорослих неминуче буде накопичуватися невелика кількість. Ті, хто має певні чинники способу життя, наприклад, куріння, вживання великої кількості кави та алкоголю, матимуть більше накопичення, і ми радимо вам відвідувати частіше, якщо це так.

Переваги регулярних гігієнічних оглядів

Можливість дізнатися про свої звички чищення, вдосконалити їх і дізнатися про свою індивідуальну структуру зубів.

Регулярні планові огляди збережуть ваші ясна здоровими, а будь-які потенційні проблеми будуть помічені на ранній стадії.

Гігієністи – чудові вчителі, які можуть показати вам техніки та методи покращення гігієни порожнини рота вдома.

Ми пропонуємо полірування зубів, менш інвазивну глибоку чистку, альтернативу традиційній гігієнічній терапії, яка ефективніше та точніше видаляє наліт.

Запис на консультацію: +380661968793.