Дитячий стоматолог у м.Суми

Перший похід до стоматолога. 13 порад для батьків, як не злякати малюка –  Дитячий психолог

Протягом перших п’яти років життя розвиток здорових зубів у дорослих залежить від того, чи отримають діти комплексну стоматологічну допомогу від одного з найкращих дитячих стоматологів. Лікарі-стоматологи  клініки «Brilliant Smile» настійно рекомендують батькам починати водити дітей у віці шести місяців до стоматолога для огляду та чищення всіх прорізаних зубів. Насправді дослідження показали, що формування хороших звичок гігієни порожнини рота на ранньому етапі життя дитини сприяє зменшенню карієсу та втрати зубів у дітей старшого віку та підлітків.

Молочні зуби потребують чищення та лікування фтором так само, як і постійні зуби, щоб гарантувати оптимальне здоров’я ротової порожнини дітей у подальшому житті. Під час кожного шестимісячного огляду у стоматолога вашої дитини ваша дитина отримуватиме лікування фтором, яке зміцнює зубну емаль, сприяючи процесу ремінералізації та роблячи зуби більш стійкими до бактеріальних кислот. Фтор також може допомогти відновити мікроскопічні отвори в зубній емалі, надаючи поживні речовини, необхідні для здоров’я емалі.

Чому первинний догляд за зубами важливий для здоров’я порожнини рота вашої дитини?

Молочні зуби складаються з менш мінералізованої емалі, ніж постійні зуби. Це робить їх особливо вразливими до карієсу зубів, викликаного неконтрольованими бактеріями ротової порожнини. Якщо у них немає здорових корінних зубів, діти можуть не вміти належним чином пережовувати їжу або зовсім уникати їжі. Отже, зруйновані або розхитані молочні зуби можуть перешкодити дитині отримувати необхідні поживні речовини. Нормально розташовані молочні зуби також сприяють правильному розташуванню та відстанню постійних зубів, які прорізуються після втрати молочних зубів.

Стоматолог клініки «Brilliant Smile» не виконуватиме жодних стоматологічних процедур, які не є необхідними для підтримки здоров’я первинних зубів. Найважливіші стоматологічні процедури, які потребують діти, — це чищення зубів і використання фтору кожні шість місяців, щоб запобігти накопиченню бактерій ротової порожнини на зубній емалі. Стоматолог також перевіряє ранні ознаки карієсу , щоб уникнути необхідності пломбування. У деяких випадках зубні герметики корисні для дітей, які можуть бути надзвичайно сприйнятливими до ерозії емалі через вроджені проблеми чи інші фактори здоров’я.

Наш уважний і доброзичливий дитячий стоматолог робить візити до стоматолога легкими та веселими

Коли ви приведете свою дитину до «Brilliant Smile», вона відразу відчує себе особливою та бажаною як стоматологічний пацієнт у нашому безпечному та комфортному середовищі. Захоплюючись наданням стоматологічної допомоги дітям, яка є максимально безболісною та без стресу, стоматолог будує щиру дружбу зі своїми маленькими пацієнтами та змушує їх почуватися як вдома у її стоматологічному кабінеті.

Ми віримо, що робити кожне відвідування позитивним, захоплюючим досвідом для дітей допомагає сформувати хороші звички гігієни порожнини рота, коли вони дорослішають. Стоматолог ваших дітей завжди знайде час, щоб пояснити, що буде далі під час чищення чи лікування, і відповість на всі запитання, скільки б у них не було.

Якщо ви хочете дізнатися більше про наші послуги дитячої стоматологічної допомоги або записатися на прийом, зателефонуйте за номером +380661968793. Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати вас і вашу дитину в нашій родині стоматологів, оскільки ми працюємо разом, щоб забезпечити вашій дитині виняткове здоров’я порожнини рота та широку, здорову посмішку.