Лікування зубів фтором в Сумах

Фторування зубів у дітей: ціна на фторування молочних зубів у клініці  Оксфорд Медікал

Фтор – добре відомий мінерал, який багато батьків уже активно шукають у своїх продуктах для здоров’я порожнини рота. Клініка «Brilliant Smile»пропонує фтор як регулярну частину лікування зубів для наших пацієнтів, коли вони звертаються.

Що таке стоматологічний фтор?

Фторид – це природний мінерал, який можна знайти у воді, ґрунті та скелях. Кількість знайденого фтору залежить від місцевості. Фтор часто використовується в стоматологічній промисловості для зміцнення зубної емалі.

Переваги стоматологічного фтору?

Фтор допомагає вашим зубам кількома способами:

  • Сприяє зміцненню емалі як дитячих, так і дорослих зубів
  • Зміцнює розвиток кістки в зубах, які ще не виросли
  • Усуває ранні наслідки карієсу
  • Пригнічує ріст бактерій на зубах

Зуб, який має ранні ознаки карієсу, може пройти процес, який називається ремінералізація. Це час, коли зуб відновлюється самостійно, якщо це дозволяє дієта пацієнта та звички ротової порожнини. Використання фтору може допомогти зубу, забезпечуючи його мінералами, щоб допомогти зміцнити та запобігти постійному розвитку карієсу.

 

Лікування зубів із застосуванням фтору

Під час візиту до стоматології, наші лікарі-стоматологи часто призначатимуть лікування фтором, щоб допомогти зміцнити зуби вашої дитини. Нанесення фтору буде у формі гелю, піни або лаку.

Застосування фтору, незалежно від методу, часто відбувається швидко і може бути виконано за лічені хвилини. Ці процедури з використанням фтору часто проводяться кожні 6 місяців, однак різні умови можуть змусити вашого дитячого стоматолога більшити або зменшити лікування.

Скільки фтору занадто багато?

Людина може мати занадто багато фтору, тому важливо не перестаратися з використанням або споживанням фтору. Якщо людина отримує занадто багато фтору, вона може бути піддана ризику флюорозу зубів.

Флюороз зубів може викликати косметичні проблеми, утворюючи білі плями на зубах. Немає відомих негативних переваг для здоров’я, тому немає серйозних занепокоєнь щодо симптомів або реакцій. Якщо білі плями досить сильні, косметична стоматологія може допомогти виправити забарвлення зуба.

Флюороз зубів виникає, коли під яснами накопичується занадто багато фтору, поки ваші зуби ще розвиваються під яснами. Ризик флюорозу зубів зазвичай зникає у дітей у віці 9 років, оскільки більшість їхніх постійних зубів почали проростати.

Найкращий спосіб дізнатися, чи отримує ваша дитина потрібну кількість фтору, це запитати свого дитячого стоматолога.

Запишіться на консультацію в клініку «Brilliant Smile» і ми обов’язкового вам допоможемо вирішити усі проблеми з зубами вашої дитини.

Телефон для запису: +380661968793.