Зубні імпланти в Сумській області

Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть –  БарNews.City

Зубні імплантати – це довгострокове та естетично приємне рішення проблеми втрати зубів.

Вони розроблені, щоб бути довговічною та довговічною альтернативою протезам або зубним мостам. Оскільки вони прикріплені до вашого рота, ви не можете видалити їх самостійно, але ви можете поводитися зі своїми зубними імплантатами, як із природними зубами.

І якщо ви добре за ними доглядаєте, вони прослужать десятиліття.

У сучасній естетичній стоматології зубні імплантати для заміни одного або кількох відсутніх зубів є більш переважними, ніж протези.

За оцінками Американської академії імплантологічної стоматології, близько трьох мільйонів людей уже мають зубні імплантати, і близько 500 000 людей щороку вибирають імплантати.

Отже, як довго прослужать ваші зубні імплантати? Тут ми дамо вам кілька порад, які допоможуть збільшити термін служби ваших зубних імплантатів.

Як доглядати за зубними імплантатами?

Зубні імплантати призначені для постійного використання, але за ними потрібно правильно доглядати.

Щоб переконатися, що ваші зубні імплантати довговічні, вам потрібно буде поводитися з ними як зі своїми природними зубами.

Регулярно чистіть щіткою та зубною ниткою, щоб уникнути бактерій і нальоту. Чищення імплантатів зубною щіткою з м’якою щетиною та неабразивною зубною пастою двічі на день допомагає зменшити ймовірність інфікування, що може призвести до втрати імплантату та додаткових ускладнень.

Ваш стоматолог може порадити вам, який тип зубної пасти та зубної щітки найкращий.

Переконайтеся, що ви обережно очистили навколо імплантату зубну нитку під коронкою імплантату. Також можна використовувати міжзубну щітку, яка дозволить очистити у важкодоступних місцях. Також бажано полоскати горло рідиною для полоскання рота після чищення зубів.

Розробка правильної процедури гігієни порожнини рота допоможе підтримувати імплантати в чистоті та забезпечить їх тривалий термін служби.

Навіть за належного догляду коронку, прикріплену до вашого імплантату, можливо, доведеться замінити через 10-15 років (як і традиційну коронку). Регулярні огляди зубів дозволять вашому стоматологу перевірити, чи ваші імплантати знаходяться в хорошому стані.

Наскільки успішними є зубні імплантати?

Зубні імплантати мають високий рівень успіху, і багато людей вражені тим, наскільки вони природні та міцні у роті. Через це імплантація зубів є найбільш затребуваною формою відновлення зубів.

Ніхто ніколи не хоче розглядати варіанти заміни зуба. На жаль, це факт, з яким багатьом доводиться колись стикатися. Чому б не розглянути найдовговічніший, найміцніший і естетично привабливий варіант?

Якщо ви хочете дізнатися більше про зубні імплантати, телефонуйте в клініки «Brilliant Smile» за номером +380661968793 вже сьогодні.