Встановлення порцелянових вінірів в м.Суми

Установка вінірів в Києві, поставити вініри на зуби, ціна — Стоматологічна ДИНАСТІЯ

Більшість людей, які відвідують стоматолога, йдуть, щоб покращити свою посмішку. Естетична стоматологія – це галузь, що розвивається, і все більше людей зараз цікавляться тим, щоб добре виглядати та робити свою посмішку естетичнішою.

Існує кілька процедур, які можуть допомогти в цьому відношенні, і порцелянові вініри, здається, є одними з найпопулярніших. Порцелянові вініри – це вид лікування, який може виправити ряд речей, зокрема:

    • Зміщені зуби
    • Криві зуби
    • Жовті зуби
    • Сколоті зуби

Яка процедура встановлення порцелянових вінірів?

Порцеляна насправді є дуже тонким матеріалом , який можна зробити так, щоб колір нагадував натуральні зуби. Саме тому він активно використовується в стоматології. Крім того, порцелянові вініри міцні і можуть служити довго, якщо за ними правильно доглядати.

Погана посмішка може зруйнувати вашу впевненість і самооцінку. Порцелянові вініри можуть допомогти вам відновити цю впевненість і продемонструвати перламутрово-білі відтінки.

Встановлення порцелянових вінірів є безболісним і навіть не вимагає багато відвідувань. Давайте дізнаємося більше про процедуру:

Обрізка зубів

Перший крок передбачає обрізання зуба, на який буде накладено порцеляновий вінір. Хороший стоматолог завжди обріже ту ділянку зуба, яка має ознаки карієсу (якщо такі є), перш ніж інші ділянки.

Причина, по якій ваш стоматолог обрізає зуб, полягає в тому, щоб відкоригувати шар емалі, щоб можна було правильно розмістити вінір.

Обрізка зубів також передбачає видалення старих пломб. Декілька експертів-стоматологів заявили, що для створення зчеплення між порцеляною та пломбою пломба не повинна бути старше двох тижнів. Це означає, що перед процедурою краще отримати нову пломбу.

У той час як ступінь обрізання залежить від випадку до випадку, звичайне обрізання становить приблизно від 0,5 до 0,7 міліметра.

Чи потрібен седативний засіб?

Не в кожному випадку. Може знадобитися заспокійливий засіб, якщо порцелянові вініри повинні бути нижче лінії ясен. Це тому, що лінія ясен є чутливою зоною, і під час процедури ви можете відчувати біль.

Якщо у вас є стоматологічна фобія або вам не подобається сидіти в кріслі стоматолога, ви можете попросити отримати седативні засоби під час процедури встановлення порцелянових вінірів.

Вибір відтінку шпону

Ваш стоматолог підбере колір порцелянового відтінку на основі кольору решти ваших зубів, головним чином навколишніх зубів.

Ваш стоматолог також визначить, яка частина пластинки має бути більш прозорою, щоб новий зуб виглядав так само, як ваш справжній зуб.

Відбиток зубів

Коли стоматолог обріже ваші зуби або зуб і почистить прилеглу область, буде зроблено відбиток вашого зуба (або зубів), а також ясен і сусідніх зубів. Відбиток створює зображення вашої щелепи, яке допомагає стоматологам визначити, як продовжити облицювання.

Процес передбачає нанесення густої пастоподібної речовини на зуби та примушування пацієнта кусати лоток, щоб зафіксувати відбиток. Деякі стоматологи також використовують камеру, прикріплену до крісла, щоб зробити знімок зубів.

За потреби накладається тимчасовий вінір

Оскільки підготовка порцелянового вініра займає приблизно тиждень або два, у цей період можна накласти тимчасовий вінір.

Оцінка придатності

Після того, як новий вінір буде готовий, стоматолог поставить його на місце, щоб визначити точність. Це важливо, тому що навіть незначний прорахунок може призвести до більших проблем. Таким чином, вінір можна помістити в рот, зняти та обрізати кілька разів, щоб отримати ідеальне прилягання.

Вас попросять вкусити, закрити рот і навіть поворухнути ротом, щоб переконатися, що вінір на місці не відчуває дискомфорту.

Якщо ви відчуваєте будь-який біль або дискомфорт, негайно повідомте про це свого стоматолога.

Прикріплення до зуба

Коли все буде на місці, включаючи відтінок, форму та естетику вініра, настав час прикріпити його до вашого зуба. Поверхня як вініра, так і вашого оригінального зуба буде відполірована перед склеюванням.

Потім кислотний гель витравлюється на поверхні зуба протягом 20 секунд або менше. Цей процес називається травленням і створює поверхню, яка дозволяє вініру з’єднатися з оригінальним зубом. Потім гель змивається, а на шпон наноситься зв’язувальний агент для міцнішого з’єднання.

Потім вибраний колір відтінку подається всередину шпону, а синє світло проходить до порцелянового шпону протягом приблизно хвилини, щоб завершити склеювання.

Так встановлюється порцеляновий вінір на зуб. Після цього стоматолог почистить зуби і почистить їх зубною ниткою, щоб зробити останні штрихи.

Шукаєте стоматолога ? Зубні вініри є поширеним процесом і виконуються майже всіма кваліфікованими стоматологами, включаючи наших стоматологів. Щоб дізнатися більше про процес, зателефонуйте в нашу клініку «Brilliant Smile» с за номером +380661968793, щоб записатися на прийом.